Tuinontwerp Friesland

Familie Poiesz uit Friesland

“Toen wij gedurende de aanleg van de tuin een wijziging wilden aanbrengen, was dit geen enkel probleem. Als klant bleven wij nauw betrokken bij het ontwerp en de aanleg van de tuin. De combinatie van de creatieve ideeën van André Tuinier en onze wensen hebben voor een prachtig eindresultaat gezorgd.”

Steeds meer mensen realiseren zich dat een mooi aangelegde tuin een ontspannen plek kan zijn in deze drukke tijden. Hoveniersbedrijf André Tuinier uit Friesland verzorgt tuinontwerpen op maat. Een zonnig hoekje omringt door groene planten. Of juist door veel kleurige en fleurige bloemen om te genieten van de avondzon. Luisteren naar wat kabbelend water wat door rotspartijen zijn weg vindt bij mooie verlichting. Of genieten van de kinderen op mooi aangelegde speelplekken. Alles is mogelijk bij hoveniersbedrijf André Tuinier uit Friesland.

Tuin laten ontwerpen in Friesland?
Voor een tuinontwerp in Friesland op maat neemt u contact op met hovenier André Tuinier. Tijdens een eerste gesprek kunnen wij u vele tuinontwerp voorbeelden laten zien. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen vervuld worden in een tuinontwerp op maat.